Skip to main content

Golvlösningar

Betongslipning

Betongslipning är ett begrepp som omfattar många åtgärder. Alltifrån att förbereda ett betonggolv för ytbehandling till att förädla betongen med den populära metoden HTC Superfloor. Vi kan både åtgärda äldre och slitna betonggolv och slipa och polera nya.

  • Polering
  • Sanering
  • Utjämningar
  • Spricklagningar

HTC Superfloor

Polerad betong - stilfullt och miljövänligt

HTC Superfloor tar fram de bästa egenskaperna i ditt betonggolv. Metoden innebär att betongen slipas och poleras i flera steg till en färdig yta. Det finns fyra olika utföranden av HTC Superfloor. Vi kan vägleda er till det alternativ som är mest lämpligt eller estetiskt tilltalande för ändamålet. Metoden passar både för kommersiella och privata miljöer.

För gamla och nya golv

Vi är diplomerade av HTC och har mångårig erfarenhet av denna metod. Slipad och polerad betong med HTC Superfloor passar lika bra på nyproducerade golv i industrier och villor  som på gammal betong som behöver snyggas till.

Referenser

Betongslipning och HTC Superfloor

Referenser

Betongslipning och HTC Superfloor

Epoxigolv och fogfria golv

Hållbart och lättstädat

Ett fogfritt golv är oslagbart när du söker en lösning som är vattentät, lättstädad eller kemikaliebeständig. Många av materialen tål dessutom att appliceras på såväl betong som asfalt och stål.

Vi är certifierade och utför alla typer av fogfria golv och härdplastbeläggningar med epoxi, polyuretan eller en enklare dammbindning. Oavsett om det gäller ett industrigolv eller ett privat garage hjälper vi er att skapa ett golv som passar era behov.

Vi guidar er till den bästa lösningen

Att välja material och egenskaper till golvet kan vara en utmaning. Vi hjälper er gärna att ta fram den bästa lösningen så att ni är säkra på att slutresultatet motsvarar era önskemål.

De fogfria golven har många och varierande egenskaper, alltifrån hur slitstarkt det färdiga golvet blir till hur lång härdningstiden är. Vi guidar er till ett genomtänkt val och diskuterar gärna era idéer.

Vår miljöpolicy

Vi är certifierade för att utföra alla typer av fogfria golv, vilket är ett lagkrav. Det innebär att vi uppfyller de miljö- och hälsokrav som ställs i vårt arbete. Utöver certifieringen följer vi vår miljöpolicy. Den anger att vi ska ta största möjliga miljöhänsyn i vårt arbete. Det gör vi genom att…

  • uppfylla lagar, förordningar och myndighetskrav.
  • ta hänsyn till miljöaspekterna vid våra beslut i företagets långsiktiga planering.
  • verka för att öka vår kunskap och förståelse i miljöfrågorna.
  • minska avfallsmängden och källsortera i så stor utsträckning som möjligt. Vi ska även prioritera användandet av återvinningsbart material.
  • sträva efter att använda miljömärkta produkter i vår verksamhet.

Referenser

Epoxigolv och fogfria golv

Referenser

Epoxigolv och fogfria golv